Get Fit!

Sinds een tijdje heb ik mijn work out routine weer wat opgekrikt. In een digitaal tijdperk vond ik het steeds moeilijker mezelf los te maken van mijn pc en gsm, en wanneer ik dat dan deed was dit vaak voor de goede dingen des levens, zoals een hapje of een drankje.

Ik zal je niet moeten vertellen dat ik me na een tijdje niet meer heel gelukkig voelde in mijn eigen lichaam. En met mijn huwelijk in aantocht was het hoog tijd om dit aspect in mijn leven aan te pakken!

Beginnen deed ik een aantal maanden geleden met Personal Training sessies samen met mijn partner. Niet de goedkoopste optie, maar in weze kochten we op deze manier ook een beetje quality time. En hoewel the hubby de intensiteit hiervan vooraf niet al de hoog inschatte, heeft hij zijn mening snel moeten herzien!

Intussen ben ik overgeschakeld naar een 10 weken programma met 3 trainingen per week. Een week bestaat dan uit 2 x Personal training en 1 groepsles. En voor al deze sportieve uitspattingen kan ik terecht bij het fantastische team van Self in Herentals! Dit schema inplannen in mijn leven vraagt regelmatig wat gepuzzel, maar de voldoening die ik ervoor in de plaats krijg maakt dat dit alles het helemaal waard is.

Ik zou ook mezelf niet zijn als ik geen aandacht zou besteden aan wat ik draag tijdens het sporten. Niet enkel in het dagelijkse (kantoor)leven maar vooral tijdens het sporten plaats ik comfort voorop, maar wil ik de kleding ook nog leuk vinden.

Zo zocht ik al een hele tijd een sport bh met een gewone bh sluiting achteraan. Want iedereen die al intensief gesport heeft knows the struggle, om na een sportsessie je sport bh nog uit te krijgen! Door een leuke samenwerking kwam Anita Active op mijn pad.

foto's bw (47 van 58)

De Air Control Deltapad werd zopas toegevoegd aan hun gamma en biedt je Maximum support. Zo is geen enkele sportieve uitdaging te veel en blijft alles mooi op zijn plek. Daarnaast hebben de bh’s een hele subtiele ‘pad’ die zorgt voor een mooie vorm, zonder een push up effect te hebben. Want daar zie ik eerlijk gezegd het nut ook niet van in. De maten gaan van cup AA tot H en maten 65 tot 95!

Hun slogan luidt #moveyourbodynotyourboobs en ik kan inmiddels beamen dat deze voor de volle 100% klopt!

foto's bw (35 van 58)foto's bw (48 van 58)foto's bw (53 van 58)

Naast een comfortabel en leuk uitziend bovenstuk, kwam onlangs ook Fameshape op mijn pad. Zij bieden leuke leggings aan in allerlei patronen en breken zo met de saaiere, onopvallende exemplaren die je overal kan vinden.

foto's bw (40 van 58)

Ik koos de Queen of Flowers – Lucy – Green performance Leggings. De leggings volgen het principe van One size fits all. Hierbij heb ik mijn bedenkingen misschien wel wat. Ik zou normaal voor een Medium size gaan, en deze zit bij mij, helemaal opgetrokken net goed, en zelf misschien een beetje aan de losse kant. Dit kan je wel oplossen door de waistband een slag naar omlaag te plooien, maar voor iemand die normaal een XS of S heeft zou deze wel eens te groot kunnen zijn.

Wat ik helemaal top vind is dat de legging niet doorschijnt! Want dear god, heb je er ooit al eens op gelet hoe hard sommige sport leggings doorschijnen? Die mogen dan wel van een fancy merk komen en € 80 per stuk kosten, je wil niet weten van hoeveel mensen ik het ondergoed al heb mogen aanschouwen tijdens een niet flatterende stretch positie.

Als laatste wil ik misschien nog meegeven dat ze aangeven dat de broeken ‘breathable’ zijn. Ik ervaar ze als vrij synthetisch, waarbij ze minder geschikt zijn voor sport in warme temperaturen – ik probeerde ze uit bij 27°C, niet meteen het beste plan ;). Maar omdat ze ook lekker lang zijn ben ik ervan overtuigd dat deze in minder warme seizoenen goed van pas zullen komen!

 

 

signature

 

** Deze post bevat gesponsorde producten. Deze producten ontvangen van mij steeds een eerlijke review. Daarnaast houd ik me er ook aan enkel samen te werken met merken die passen binnen mijn levensstijl en waarden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.