The Ardennes

lifestyle, Travel

Naar – inmiddels – jaarlijkse gewoonte vond vorige weekend ons geplande familie weekend naar de Ardennen plaats.

En ook – naar jaarlijkse gewoonte – was het weer schitterend weer! We trokken er dan ook iedere dag met onze honden op uit om de streek te verkennen, en ik kon mijn hart ophalen aan de vele mooie plekjes die ik kon spotten!

Mijn nieuwe camera leent zich trouwens niet enkel goed voor portret, maar ook voor landschapsfotografie. Ideaal! Al moet ik nog veel ontdekken, geniet ik van alle beetjes die ik bijleer.

Hieronder een kort fotodagboek, dromen jullie mee weg?

BW3 (1 van 38)BW3 (22 van 38)BW3 (10 van 38)BW3 (36 van 38)BW3 (18 van 38)BW3 (20 van 38)BW3 (6 van 38)BW3 (24 van 38)

Wanneer het een weggetje zie als de foto hierboven, dan droom ik meteen weg. Het heeft op mij echt een heel vreemd effect, maar het wakkert een zekere ontdekkingslust in mij aan, die maakt dat ik ieder van deze weggetjes tot aan het einde wil volgen.

BW3 (11 van 38)BW3 (33 van 38)BW3 (7 van 38)BW3 (8 van 38)BW3 (21 van 38)

Hoewel ik vaak over mode blog, is wat je aan hebt ook maar relevant tot op het moment dat je honden willen zwemmen, op een plek waar ook veel kajaks passeren. Natte schoenen en een natte jurk it is! Maar wel alle drie heerlijk afgekoeld.

Ik wil sowieso ook gewoon vaker een stukje van mijn leven en interesses met jullie delen, zonder dat dit persé moet draaien om wat ik draag. Hopelijk zullen jullie in de toekomst dus vaker artikels als deze zien verschijnen!

BW3 (19 van 38)BW3 (4 van 38)BW3 (38 van 38)

Zo, dat was het dan. Mijn kort fotodagboek.
Na enkele dagen waren de batterijen weer helemaal opgeladen, maar toch kan ik niet wachten tot een volgende uitstap!

Welke plek raden jullie absoluut aan voor een vakantie dicht bij huis, om er gewoon even tussenuit te zijn?

signature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.