Sweet summer nights

fashion

Onlangs bracht ik een avondje door in Hasselt. Het was een heerlijk warme lenteavond en iedereen was vrolijk. De straten bruisden van mensen die op een terrasje wat zaten te eten, te drinken, te lachen. Heerlijk!

Zulke dagen geven me echt enorm veel energie, dus ik ben super blij dat ze vanaf dit weekend weer op de planning staan, als ik de weergoden mag geloven!

Maar goed, ik was dus in Hasselt. Maar niet alleen om de sfeer op te snuiven, Van Haren opende er namelijk een schoenenwinkel, en ik werd uitgenodigd om er een kijkje te  gaan nemen. Samen met Nikki – van The Ginger Diaries – ging ik op pad om onze favorieten te spotten.

Because I have the beach on my mind ging ik voor een paar slippers. Toegegeven, ze zijn een beetje speciaal maar toch kon ik er niet aan weerstaan! Ze zijn een beetje Bikkembergs meets unicorns, maar kijk vooral zelf!

Deze two piece vond ik trouwens bij New Look.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omdat we ons op een enorm mooie locatie bevonden, namen we ook nog wat extra foto’s. Hierin stond de outfit niet langer centraal maar werden het vooral de bloesems waarmee gespeeld werd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zo, dat was het alweer. En dit was het ook meteen voor de bloesems. Want deze mooie bomen hebben inmiddels hun blaadjes verloren. Maar mijn schoenen, die gaan nog een hele zomer met mee mee op pad!

Schermafbeelding 2018-01-17 om 22.39.12

4 gedachtes over “Sweet summer nights

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.