For the love of color!

fashion

Gisteren was het Pasen. Naar jaarlijkse traditie brachten we de dag door bij de schoonfamilie, waar nog steeds de Paashaas langs komt. Voor groot én klein, inclusief zoektocht naar eitjes.

Hoewel het best fris was, kan je toch overal het nieuwe – lente – leven al spotten. Gele paasbloemen duiken overal op en zelfs mensen dragen weer wat meer kleur.

Bij mij meestal aan kleur geen gebrek, maar speciaal voor Pasen trok ik deze groene outfit aan. Het is al een hele poos geleden dat ik nog een vest droeg. Ik heb er zelf geen enkele meer in mijn kast. Of, had. Want deze tikte ik dit weekend nog op de kop. Ik was er wel bewust naar op zoek, maar wou afstappen van de klassieke Bernadette look. Voor mij heeft deze zijn beste tijd wel gehad.

Deze vest met het leuke detail aan de mouwen vond ik dan wel weer helemaal top!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verder ben ik helemaal weg van deze losse broeken met brede pijpen. Ze belemmeren je in no way tijdens het verorberen van al dat Paas lekkers. Enkel wanneer je nadien een jeans wil aantrekken, en merkt dat deze toch wat strakker zit, komt de reality check ;).

Daarvoor heb ik echter ook een oplossing! Maar daarover binnen enkele weken meer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zo, dat was het alweer!
Hopelijk hebben jullie ook een heel fijn paasweekend achter de rug!

En wat vinden jullie van deze outfit? Zou je hem zelf ook dragen?

Vest – Only
Broek – Ils I love Shopping
Shoenen – Ils I love Shopping
Tasje – Dille & Kamille

Groetjes!

Schermafbeelding 2018-01-17 om 22.39.12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.