#everydayheroines

fashion, Health

Onlangs werd ik gecontacteerd door het Belgische lingerie label Marie Jo voor een samenwerking. Hoewel ik de producten helemaal top vind, was ik toch een beetje zenuwachtig wanneer mijn pakketje aankwam.

Want onderdeel van een blog en samenwerkingen zijn natuurlijk foto’s. En foto’s in lingerie zijn voor mij een absolute first. Eigenlijk bedek ik nogal graag die zones van mijn lichaam waarvan ik niet heel zeker ben. Zo kan ik ze een tijdje negeren, en out of sight out of mind zeker?

Maar dit keer nam selflove de bovenhand! Ik geef je een kleine introductie tot Marie Jo:

Ken je Marie Jo, het Belgische lingerielabel?

Marie Jo is “created for living and loving”. High standard lingerie voor vrouwen die tijdens het vervullen van hun dromen op zoek zijn naar de perfect fit, comfort en steeds de laatste trends willen volgen. Die vrouwen zien wij als de #everydayheroines. Met de support van hun favoriete lingerie kunnen ze vol zelfvertrouwen
de wereld aan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Want guess what, het dragen van lingerie draait niet om hoe je eruit ziet als je deze draagt, maar hoe je je voelt wanneer je het aanhebt.

Mijn setje komt van de Nori collectie in de kleur Pamplemousse. Een heerlijk frisse kleur die me doet dromen van zomer. De slip met hoge taille maakt het deze dan ook nog perfect om onder ieder soort outfit te dragen. Ik ben absoluut fan!

Wat ik ook ontdekte is dat – zelf al heb je geen al te grote borsten – een degelijke bh absoluut een verschil maakt. De investering is dan natuurlijk iets groter, maar aan het einde van de dag wil je je exemplaar alvast niet naar de maan schieten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En wat denk je, ben jij ook een Everyday Heroine? Ik geloof het wel!

Schermafbeelding 2018-01-17 om 22.39.12

5 gedachtes over “#everydayheroines

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.