Pastel power!

fashion

Gisteren was een heerlijk zonnige dag! Ongelooflijk toch hoe een beetje zon meteen onze batterijen kan opladen. We aten iets in antwerpen bij Yam Thai, aan een tafeltje naast het raam waar de zon door scheen. Mijn lunch was meteen 10 x zo lekker door het heerlijke gevoel dat je krijgt wanneer de zon je lichaam opwarmt.

Helaas is dit voorlopig nog een zeldzaam gebeuren, maar ik voel inmiddels af en toe reeds de lente in de lucht, en ik kijk er zo ontzettend naar uit!

In tussentijd hul ik me nog steeds in warme kleding. Comfortabele zaken ook vooral, want dat krijgt voor mij steeds meer prioriteit. Deze pastel paarse sweater van Ganni bijvoorbeeld! Ik kocht hem als soldenkoopje bij Caro in Herentals, want -70% dat doet net als de zon mijn hart een beetje sneller slaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De kleur is momenteel trouwens ook erg hot. En ik moet zeggen dat ik dit absoluut begrijp. Deze pastel paarse tint zie ik ook echt bij iedereen passen. Of je nu blond, bruin, zwart of rood haar hebt. En je neemt hem gewoon mee naar volgend seizoen, want zo’n lichte kleur kan je in het voorjaar ook altijd wel gebruiken.

Misschien ook wat meer over Caro. Het is een multibrand boetiek in een prachtig pand. Als ik er kom heb ik altijd het gevoel ergens op de dijk van een exotische bestemming een winkeltje binnen gewandeld te zijn. Caro verkoopt prachtige stuks van onder andere Anine Bing, Magali Pascal, Ganni,.. noem maar op. De keerzijde van deze merken is natuurlijk het prijskaartje, daar moeten we eerlijk over zijn. Maar toch kom ik er echt graag, al is het om inspiratie op te doen of om in het solden rek te snuisteren.

Verder vind je er ook erg leuke juweeltjes, die dan weer wel heel erg betaalbaar zijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze GRL PWR muts kocht ik trouwens bij Primark. Gewoon omdat ik hem leuk vond. Over girl power kan je trouwens hier op mijn instagram pagina ook nog iets lezen, maar dat is voor een volgende blogpost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kennen jullie nog leuke kleine boetieks die echt het ontdekken waard zijn? Laat het zeker weten in de comments, dan lees ik er graag meer over!

Schermafbeelding 2018-01-17 om 22.39.12

2 gedachtes over “Pastel power!

  1. Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award omdat ik je blog goed vind. Bekijk het zeker eens even :)https://justmystoriesweb.wordpress.com/2018/02/20/sunshine-blogger-award/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.