Negenduust!

fashion, lifestyle, Travel

Hallo maandag! Oh jee wat had ik weinig zin om aan deze week te beginnen. Ik had namelijk een erg leuk maar druk weekend. Weinig slaap, heel wat km’s in de benen maar ook veel leuke dingen gedaan en gezien.

Inmiddels kijk ik stiekem al uit naar volgend weekend, om een beetje bij te kunnen slapen. Maar eerst vertel ik jullie graag wat meer over de afgelopen dagen.

Samen met Eline (www.elinevandingenen.be) trok ik naar Gent. Een prachtige stad! Tijdens de week klinkt het alsof dit aan het einde van de wereld ligt, wanneer je luistert naar alle files op de radio. Maar tijdens het weekend ben ik op een klein uurtje daar. Ideaal!

Ik koos er de eerste dag ook meteen voor om mijn nieuwe schoenen op de proef te stellen. Eerder droeg ik ze al eens een dagje op kantoor, maar het afgelopen weekend kregen ze een heuse vuurdoop, of althans mijn voeten kregen er een!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals je ziet, mijn liefde voor witte laarsjes continues! Deze kocht ik op Zalando. En wie een maatje 36 heeft, heeft geluk want dat is de laatste maat die nog voorradig is. Ikzelf had ook geluk, dit is de eerste maal dat ‘geef een seintje wanneer mijn maat weer beschikbaar is’ ooit het gewenste resultaat had!

Het leuke aan deze laarsjes, anders dan aan degene die ik al heb, is dat hier de hak heel wat lager is. Handiger om er dagelijks mee op uit te trekken. Net wat ik zocht!

Met een lichte jeans en trui krijg je meteen een heel luchtige, spring ready outfit die toch nog voldoende warm is. Tenzij ik er echt voor kies, heb ik de zwarte dagen dit jaar voorgoed achter me gelaten. Nog nooit had ik zoveel kleur in mijn kleerkast.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn jeans heeft ook meteen een speciaal detail, want met enkel een zwarte zipper vooraan en geen knoop valt deze meteen wat meer op. En ze zit lekker, wat nog steeds het belangrijkste detail is!

BW (18 van 45).jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar genoeg over mijn outfit! Ik deel ook nog graag een leuke plek met jullie, ideaal om te ontdekken voor een tasje thee of koffie!

Bij Madam Bakster, the guilt free bakery begonnen we ons avontuur met een tas thee en stukje taart. Vervolgens begonnen we aan onze shop marathon en keerden we ’s avonds terug naar ons hotel, om ons klaar te maken voor een avondje uit met nog enkele bloggers!
Schermafbeelding 2018-01-29 om 19.19.53

Volgende week deel 2! Dan deel ik mijn favo winkel in Gent, een nieuwe outfit en iets nieuws dat ik zondagavond mocht ontdekken! Dus, stay tuned!

Hebben jullie nog leuke tripjes op de planning?

Schermafbeelding 2018-01-17 om 22.39.12

2 gedachtes over “Negenduust!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.