Go get it girl!

fashion

Confession time: Van zodra Kerst voorbij is verlang ik naar de lente. Hoewel in principe de winter dan nog goed en wel moet beginnen.

Ik probeer dit een beetje te counteren door genoeg kleur in mijn garderobe te brengen. En de solden zijn hiervoor ideaal!

Wie niet gewend is om kleur te dragen, kan tijdens de solden – vaak voor een prikje – een aantal items op de kop tikken, en zo wat kleur toevoegen aan de dag. Ikzelf durf al eens gaan voor een iets gewaagdere look en nam dit floral broekpak mee naar huis.

Combineer met een simpel t-shirt – met opschrift – en je wandelt vrolijk de deur uit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rekening houdend met het feit dat het dus wel degelijk nog steeds winter ( 😦 ) is en de temperaturen niet heel ver boven nul kruipen, is dit niet de meest geschikte outfit wanneer je je veel buiten zal bevinden. Voor een dagje kantoor daarentegen is hij perfect. Het pakje bestaat uit een zijden achtige stof waardoor hij dus ook nog eens heerlijk zit!

Wel belangrijk hierbij is dat je de juiste maat neemt. Is het een beetje nipt? Dan ga je beter iets te groot dan te klein. Ben je toch onzeker of dit wel warm genoeg is? Je kan er ook steeds een doorzichtige panty onder dragen. Vaak shaped deze ook nog een beetje je buik en billen. Zo voel je je gegarandeerd zelfzeker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vind je de gehele combinatie in een keer wat te gewaagd? Geen probleem! Door de items eerst afzonderlijk te dragen – zo bijvoorbeeld – kan je al wat wennen aan de print. Nadien kan je wat verder gaan door de items te combineren.

“Get it girl”, de quote die je kan terugvinden op mijn shirt is ook iets wat ik in het dagelijkse leven probeer toe te passen. Vroeger was ik vaak onzeker over wat ik droeg en wat mensen hiervan zouden denken. Enkele jaren geleden heb ik dit afgezworen, and if I like it: get it girl! 

Wil dat zeggen dat ik nu soms geen blikken meer zie en voel? Die me van boven tot onder volgen alsof ze recht in mijn ziel willen kijken? Jawel. Absoluut! Maar op dat moment probeer ik terug te denken aan waarom ik dit leuk vind, en waarom ik vind dat dit bij me past. En dat is het belangrijkste, toch?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanaf nu kijk ik dus iedere dag een beetje meer uit naar de lente, iets wat met deze fleurige combo zeker zal lukken!

Zouden jullie dit aandurven, of ben je toch meer het type dat zegt: I’ll stop wearing black when they invent a darker color?

 

Schermafbeelding 2017-06-17 om 10.18.05

11 gedachtes over “Go get it girl!

  1. ik vind het je super goed staan meid en ik zou willen dat ik zelf de guts had om zoiets te rocken. Zelf heb ik een wat meer geshaped figuur, dus ik denk dat deze outfit niet echt iets voor mij zou zijn. Jammer want ik vind hem echt geweldig!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.