1. Hello Fall

Geen categorie

Goodbye to summer, hello fall!

Een nieuw seizoen, een nieuw begin.

Mijn zomerkleding heb ik alweer opgeborgen, hoewel de warme dagen dit jaar maar bleven aanhouden!

Maar nu, tijd voor iets nieuws, tijd om weer tot het besef te komen dat die jeans toch weer iets te strak zit – krimpen jullie kleren ook altijd tijdens de zomerperiode? Vervelend toch! – tijd om me te kleden in laagjes om de koude ochtend maar warme middag te overleven en tijd om de tenen weer te bedekken maar de enkels nog tevoorschijn te laten komen.

A new season is perfect for new beginnings.

My summer wardrobe has been packed in boxes again already, although it feels like the warm days just keep on coming this summer!

But now, time for something new. Time to realize that those jeans have gotten a bit to tight during summer – do your clothes also shrink during summer? I hate it when that happens! – time to start wearing layers to survive those chilly mornings and hot lunch breaks and time to cover up your toes but not your ankles.

Ik ben een fan van de seizoenen. Ieder seizoen heeft zijn charme, en daarom keek ik intussen ook enorm uit naar de herfst en al zijn kleuren.

Gisteren ging ik op pad, op de eerste herfstdag, en dat deed ik voor de gelegenheid in een outfit die de overgang van de seizoenen inluidde. Basic met een vleugje warmte. Je vindt de foto’s onderaan!

I love the seasons. Each one has it’s charm and that’s why I have been looking forward to fall and all it’s colors.

This week, on the first day of fall I went out with some friends and did so in an outfit that announced this change of seasons. Basic, but with a touch of warm colors. Pics can be found below!

Online shoppen raakt steeds meer ingeburgerd, en ook ik laat me maar al te vaak verleiden – sorry not sorry – En hoewel ik nog steeds de voorkeur geef aan het snuisteren tussen de winkelrekken kan je online vaak leuke online exclusives vinden – oftewel, dingen die niet in de winkel te bewonderen zijn – Zo ook deze leuke stappers van Blink!

Blink, het jongere zusje van Bronx, kwam hier op de proppen met mega comfortabele, fluweelzachte, bordeaux rode instappers. Met als kers op de taart de leuke bloemetjes bovenaan! Een bijzondere eye catcher voor iedere outfit. De rest hield ik somber.

Online shopping is becoming more and more established, and also I am tempted way to often to fill that shopping cart – sorry not sorry. Although I still prefer nosing around clothing racks, it is online that you can often find some nice exclusives – or, things you won’t be able to find in-store. And that was exactly the case with these shoes by Blink.

Blink, Bronx’s younger sister, created these ultra comfortable, velvety, burgundy red loafers. With little flowers on top to give them the extra wow factor. These eye catchers can compliment even the most basic outfit.

Het tasje is ook  een van de nieuwe aanwinsten. Superhandig want het komt met een korte lus zodat je het als clutch kan gebruiken, of een langer lint om het aan te kunnen hangen als een handtas. Love at first sight!

Also the bag is one of the newest additions to my wardrobe. Easy to wear because it comes with a long and a short leash so you can transform it from clutch to purse and the other way around in just a few seconds. Love at first sight!

thumb_p9210762_1024thumb_p9210798_1024thumb_p9210850_1024thumb_p9210880_1024

 

Bag – PB Fashion @ Torfs
Shoes – Blink @ Torfs online
Jacket – Zeb
Blouse – H&M
Pants – Zara

Schermafbeelding 2016-01-28 om 08.09.29

schermafbeelding-2016-09-23-om-19-42-58

Een gedachte over “1. Hello Fall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.